Ga naar de inhoud

€127,30 bespaard! | Weekupdate #3

20 oktober 2017 Leestijd:

En de hele week ge-Candy Crushed

Ik ben gek op spelletjes. En dat blijkt nu een perfecte afleider. Als ik een spelletje speel ben ik geconcentreerd bezig en denk ik niet aan roken. Dus stofte ik Candy Crush weer eens goed af om me daar vervolgens volledig op te storten. Fijn om weer terug te zijn in de wereld van gestreepte snoepjes en kleurenbommen die de gelatine laten ontploffen en de chocolade laten smelten.

Dus lig ik rond 21.00 uur op bed, ja mensen - ook vroeg naar bed gaan helpt om niet meer in de verleiding te komen, en check ik mijn apps die me vertellen hoe ik er qua gezondheid voor sta. Naast de Hey Knapperd badge in de Stoptober app zie ik dat mijn bloedsomloop 87 procent beter is geworden en mijn fysieke conditie 20 procent vooruit is gegaan.

Ik ruik beter en proef meer

Ik voel me inderdaad stukken beter. Minder gejaagd. Geen stress meer of ik mijn sigaretten wel bij me heb. Mijn geur en smaak zijn echt vooruit gegaan. Ik denk niet meer de hele dag aan roken. Sterker nog, er zijn halve dagen dat ik er echt niet eens aan denk. Het cadeautje dat ik mezelf nog moet gaan geven is een sportschoolabonnement zodat ik de voordelen nog meer ervaar.

Winst

Terug naar de apps zie ik dat ik na 19 dagen 127,30 euro heb bespaard. Hatsiekadee, in the pocket. Tevreden keer ik terug naar Candy Crush. Maar omdat ik wat chagrijniger en ongeduldiger ben dan normaal, kan ik het niet uitstaan dat ik net het volgende level niet haal. En dus koop ik 250 goudstaven voor 24,99 euro. Ai. Daar gaat een deel van mijn winst. Zomaar in rook op.

Groeten en hou vol hoor!

Rogier